Yankee Candles

Ihana tyttäreni joka rakastaa esteettisyyttä ja kauneutta yli kaiken, aikanaan tutustutti minut näihin ihaniin tuotteisiin ja nyt haluan esitellä tämän ihanan tuotteen myös sinulle.

Yankee Candle - maailman rakastetuin kynttilä.

Tuoksu on Yankee Candlelle paljon muutakin kuin sana. Se on perusta kaikessa Yankee Candlen toiminnassa. Sitoutuminen laatuun on keskeinen osa Yankee Candlen perintöä ja mainetta. Se on avainasia miksi Yankee Candlen asiakkaat ja jälleenmyyjät luottavat ja arvostavat Yankee Candle tuotemerkkiä.

Yankee Candle on uutta luova, mutta ennen kaikkea intohimoinen ?

Yankee Candle on alansa markkinajohtaja ja edustaa laatua ja tyyliä. Intohimoinen suhtautuminen tuotemerkkiin on luonut lojaalin asiakaskunnan kaikkialle maailmassa ja tehnyt Yankee Candlestä menestyvän, kasvavan ja arvostetun yhtiön.

Vuodesta 1969 lähtien Yankee Candle on markkinoinnut tuotteitaan "affordable luxury" eli luksuksena, johon useimmilla on varaa. Yankee Candle tuo markkinoille neljännesvuosittain uusia tuoksuja ja tuotteita.


Yankee Candlen lyhyt historiikki

Kaikki alkoi lahjasta äidilleni

Oli joulu 1969. Kuusitoista vuotiaalla Mike Kittridgellä ei ollut varaa ostaa lahjaa äidilleen, joten hän osti vahaliituja tehdäkseen niistä kynttilän hänelle. Naapuri näki kynttilän ja pyysi Mikea myymään sen hänelle. Rahoilla Mike osti lisää vahaliituja, joista hän teki kynttilän äidilleen ja toisen myyntiin. Näin alkoi Yankee Candlen tarina.

Viisi syytä miksi Yankee Candle on paras

KOKEMUS ? Yli 40 vuoden kokemuksella Yankee Candle on kynttilävalmistuksen asiantuntija

LAATU ? Jokainen Yankee Candle-kynttilä on amerikkalaisen valmistuksen ylpeys. Voit luottaa sen laatuun.

TUOKSU ? Yankee Candle on tunnettu tuoksuistaan. Tuoksuöljyt on valittu ankarien ja tarkkojen määritelmien mukaan.

AINESOSAT ? hienoimmat ainekset. Jotta saataisiin maailman parhaimmat tuoksukynttilät, tarvitaan ensiluokkainen lasi, 100%:nen puuvillalanka sydämeksi, puhtainta parafiinivahaa ja suurin mahdollinen määrä korkealaatuista tuoksuöljyä. Emme tyydy vähempään! Pehmeä sekoitus ? Yankee Candle on myös kehittänyt ensiluokkaisen sekoituksen soijavahasta ja parafiinistä.

VALIKOIMA ? Mistään muualta ei saa yhtä suurta todellisen tuoksuista ja silmiinpistävän kauniinväristä tuotetarjontaa. Yankee Candlellä on jotain jokaiselle!

Tuotteita yhteensä 11 kpl