Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksukynttilä Yankee Candles Happy Spring L

Tuoksukynttilä on kaunissa lasipurkissa, ja sen koko on 10,7 x 16,8 cm eli todella kookas. Paloaika 110-150 h! Maksimoi paloaika pitämällä sydänlanka lyhyenä. Kynttilämassa 625 g.

Ihanat Yankee Candles tuoksukynttilöiden tuoksut ovat suoraan luonnosta. Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasia on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 %:sti luonnonkuitua, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.

Lyhennä sydän
Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.

Anna syntyä vahalammikon
Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti koko matkaltaan.

Polta kynttilää turvallisesti
Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta.

Loppumassa
Hinta:34.00 €