Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Aktiivihiili Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Bentoniittisavi auttaa puhdistamaan ihohuokosia epäpuhtauksista.

Luomu kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan.

Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetun tuntuiseksi.

Käyttö vartalolle: Kastele saippua ja hiero pesusieneen tai suoraan iholle. Huuhtele hyvin.

Käyttö kasvoille: Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä.

Paino n.105g

Saippua on luonnollinen, vegaaninen, luomu

Loppumassa
Hinta:22.95 €