Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla Shampoo

Palashampoon luonnolliset raaka-aineet tukevat hiustesi ja päänahkasi hyvinvointia

Vihreä Tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin.

Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa mm. päänahan kutinaa. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät.

Shampoon sisältämä risiiniöljy hillitsee hiustenlähtöä ja sen sisältämät omega rasvahapot lisäävät päänahan verenkiertoa ja tukevat hiustenkasvua. Risiiniöljy toimii joillakin myös hoitoaineen tapaan, sillä se on erityisen kosteuttava ja hiuksia elvyttävä öljy.

Luomu kookosöljy shampoossa antaa sille runsaan ja hyvin puhdistavan vaahdon.

Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee shampoosta hellävaraisen ja kosteuttavan.

Käyttö: Voit vaahdottaa palashampoon käsissäsi ja hieroa shampoovaahdon märkiin hiuksiin tai voit vaahdottaa sen suoraan hiuksiin hieromalla shampoopalaa sellaisenaan märkiin hiuksiin. Hiero huolellisesti päänahka sormenpäillä ja sen jälkeen siirry latvoihin. Lopuksi huuhdo hiukset huolellisesti haalealla vedellä.

Tuoteseloste

Paino n. 105g

Palashampoo on luonnollinen, vegaaninen, luomu, sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton

Ingredients: Sodium olivate, Sodium cocoate, Sodium castorate, Aqua, Glycerin, Camellia sinensis leaf extract, Anthemis nobilis flower oil, d-Limonene*, Linalol*, Geraniol* (esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

Ainesosat: Saippuoidut Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Vesi, Glyseriini,  Vihreä Tee jauhe, Kamomillan eteerinen öljy

Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Loppumassa
Hinta:26.50 €