Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saaren Taika Huonetuoksu Vanilja & Pioni 200ml



Ylellinen huonetuoksu Vanilja & Pioni luovuttaa hienostunutta tuoksuaan huoneeseesi, tehden tilastasi miellyttävän ja huolitellun. Huonetuoksu on elegantissa savunharmaassa lasissa, jonka ajaton design sopii niin modernin, kuin maalaisromanttisenkin kodin sisustukseen.

Huonetuoksun 5 käsinvalmistettua tuoksutikkua ovat ekoystävällistä materiaalia. Huonetuoksu on alkoholiton, jonka vuoksi se on pitkäkestoinen ja riittoisa. Sen tuoksu on peräisin hajuvesien Mekasta Grassesta ja tuoksupohja, johon tuoksut sekoitetaan on biohajoavaa.

Tuoksut ovat syntyneet eteeristen öljyjen (50%) ja korkealaatuisten tuoksuöljyjen (50%) yhdistelmistä.

Koko: 200ml

Tuoksun kesto n. 6-12kk

Käyttö: Kierrä hopeinen kaulus auki ja poista suojus. Kierrä sen jälkeen hopeinen kaulus takaisin ylellistä ulkonäköä tuomaan. Lisää tuoksutikkuja haluamasi tuoksuvoimakkuuden mukaan. Miedoimman tuoksun saamiseksi voit käyttää vain 1-2 tikkua ja voimakkaan tuoksun aikaansaamiseksi 5 tikkua. Ensimmäisellä käyttökerralla kasta tikut n. minuutin ajaksi ja käännä, jolloin tuoksuneste pääsee leviämään tilaan. Voit jopa jättää tikut kokonaan pois jos niin haluat. Kääntämällä tikkuja säännöllisesti saat voimakkaamman tuoksun tilaasi.

Tuoksutikut (5kpl) on pakattu huonetuoksupakkauksen sisälle, tiukasti rasian nurkkaan.

Hajuste sisältää: 4-tert-Butylcyciohexyl

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Ruotsi

Loppumassa
Hinta:35.50 €